Actualitat UCA: setmana 6-12 juny 2016

ccia

A més de la gran actuació de la UCA al Campionat de Catalunya de Veterans, vam tenir altres èxits aquesta setmana:

Al Campionat de Catalunya infantil, Carlos Carrillo ha aconseguit la medalla de bronze en martell amb una millor marca personal de 28,83 metres. La seva entrenadora, Jennifer Nevado, no va poder estar present amb el seu pupil ja que el mateix dia competia en la final de la Lliga de Divisió d’Honor on també va aconseguir millor marca personal amb 58,67 metres.

Al Campionat de Catalunya aleví, Laia Rodriguez (en la foto amb la seva entrenadora Celia Caro) ha aconseguit una meritòria quarta posició al 60 metres tanques, en una cursa molt emocionant.

També es va dur a terme la prèvia per al Campionat de Catalunya cadet amb grans resultats de la UCAMarc Gil classificat en 1500 obstacles, María Garcia classificada en perxa, Esther Sánchez classificada en pes, Kimberly Cofre classificada en pes, Lucia Peña classificada en martell, Marta Martínez brillant actuació en 3 km marxa. Ara a esperar la final del 26 de juny al Prat de Llobregat.

Destacar de la passada setmana al Campionat de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa les 5 medalles, 12 finalistes i una mínima pel Campionat d’Espanya i que el nostre atleta David Moreno va batre al Míting de Sant Celoni el seu rècord de Catalunya de llançament de martell pesat, amb una distància de 15,50 metres.Comentarios

avatar
  Suscribirse  
Notificarme de