Actualització calendari Grand Prix 5000 2016-17

Informem a tots els participants del Grand Prix 5.000 organitzat mensualment per la UCA, que en el mes de Juny, l’últim 5.000 puntuable, es farà coincidir aquest amb la Subida de la Verdad, del diumenge 18 de juny.

Així mateix, per aquest en concret, serà necessari que aquells que vagin a participar, s’apuntin prèviament a la Cursa, indicant la seva talla per a la samarreta commemorativa de la prova i si es quedaran a l’esmorzar que tradicionalment i com a comiat de la temporada es realitza al Camp d’Atletisme una vegada finalitzada la Subida de la Verdad (previ pagament d’una quantitat mòdica).

En resum, el Grand Prix 5.000 de juny correspon a la Subida de la Verdad del diumenge 18 de juny i per aquest en concret es necessari inscriure’s a les oficines del club (veure horaris).

  • Abril de 2017 Dijous 27/4
  • Maig de 2017 Dijous 25/5
  • Juny de 2017 Diumenge 18/6 (Subida de la Verdad)

 

La Subida de la Verdad, es tracta d’una cursa de club i familiar, tot i que es poden inscriure amics, d’uns 760 metres de pujada, on la sortida és individual (degut a l’amplada del camí) i els participants van sortint cada 30”. Aquesta pujada està situada a prop de Can Ruti (Badalona) al camí que puja a la Font de l’Amigó.Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments