Comunicat mesures COVID-19

COMUNICAT DE L’ESCOLA COLOMENCA D’ATLETISME

Atès l’evolució dels esdeveniments i les recomanacions fetes per la Secretaria General de l’Esport i en previsió que hi hagi noves mesures més restrictives que afectin a l’activitat normal de l’Escola, informem que:
  • Es suspenen totes les activitats relacionades amb l’Escola Colomenca d’Atletisme (entrenaments i competicions) fins el 26 de març de 2019, sense perjudici que es pugi allargar aquesta mesura per interès general i decisions de les autoritats competents. (suspensió ampliada degut a l’Estat d’Alarma, s’informarà quan es reanudin les activitats)
Desitjant que aquesta situació excepcional es resolgui satisfactòriament, us agraïm la paciència i col·laboració. Coordinador de l’Escola Colomenca d’Atletisme      

COMUNICAT DE LA UNIÓ COLOMENCA D’ATLETISME

En relació a les mesures adoptades respecte al COVID-19, sota les recomanacions de les organitzacions competents en la matèria, i fins a nova informació, us comuniquem:
  • La Federació Catalana d’Atletisme ha ajornat les competicions per un període de 15 dies a partir de dijous 12 de març, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica.
  • Es suspèn el Grand Prix 5000 previst pel dijous 12 de març.
  • Es suspèn l’activitat de manteniment físic.
  • Es suspenen els entrenaments d’atletes del club. El Camp d’Atletisme Antonio Amorós romandrà tancat sota ordre de l’Ajuntament. Recordem que totes les activitats de l’Escola s’han suspès.
Compartim les recomanacions sanitàries de les autoritats, tot desitjant que es resolgui satisfactòriament aquesta situació, us informarem en cas de novetats via web i xarxes socials. Junta de la Unió Colomenca d’Atletisme


Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments