Grand Prix 5000 Edició 2021

Com tots i totes sabeu, degut a la pandèmia vam haver de cancel·lar, entre d’altres coses, el tradicional Grand Prix 5000, que organitzàvem una vegada al mes al Camp d’Atletisme.

Per a aquest any, ja que encara continuen les restriccions, hem pensat una formula per a poder continuar amb aquest esdeveniment, de manera individual i al mateix temps de forma col·lectiva, utilitzant Strava i triTeamApp.

Establim 9 dies cada mes, que podeu veure al calendari, en els qual triTeamApp tindrà en compte les vostres activitats d’atletisme que pugeu a l’app Strava, que superin els 5000m. Així es conformarà la classificació (masculina i femenina) a partir del temps total de l’activitat, tal com es fa habitualment, on la de menor temps serà la guanyadora.

Simplement us heu de registrar a la web triTeamApp, inscriureu-vos al mes en curs a través del següent enllaç (rebreu un dorsal) i utilitzar l’app Strava quan realitzeu la cursa o entrenament.

La inscripció és gratuita, oberta a tothom, el primer i la primera s’emportaran una inscripció gratuita en alguna de les curses que organitzi la UCA durant el 2022, i la classificació la podeu visualitzar a triTeamApp.

Per a qualsevol dubte, envieu-nos un mail a través del formulari de contacte.

Aquí disposeu d’un tutorial sobre com inscriure-vos.Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments