Comunicat represa d’activitats 22-N

A 21 de Novembre de 2020.

Benvolguts/des socis/es,

Ens adrecem a vosaltres per indicar-vos la represa de les activitats presencials de la Unió Colomenca d’Atletisme a partir d’aquest dilluns 23 de Novembre. D’acord amb el nou recull de restriccions del PROCICAT (dijous 19 de Novembre en el marc de l’emergència sanitària degut a la CoVid-19) tots els socis/es podran accedir a les pistes en les condicions prèvies al comunicat del 30 d’Octubre de 2020. Aquestes condicions han estat verificades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Això significa que es recupera el funcionament de l’Escola Colomenca d’Atletisme, així com dels diferents grups d’entrenament tan de tecnificació com de manteniment. En cas de pertànyer a aquests resteu atents a qualsevol indicació que us puguin fer arribar els vostres monitors o entrenadors. El pas estarà restringit a les persones que no accedeixen al recinte a realitzar la pràctica esportiva.

Estem molt feliços de retrobar-nos a partir de dilluns fent l’esport que més ens agrada, seguim lluitant per demostrar que l’esport sempre serà part de la solució per lluitar contra la pandèmia!

Unió Colomenca d’AtletismeSuscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments