Present i Futur

PRESENT

Ens trobem en la millor etapa dels nostres 20 anys d’història. Disposem per fi, després de tants anys de lluita, d’una pista de 400 metres reglamentaria, amb molt bones comunicacions i en un entorn de practica física molt interessant, tot just al costat del Parc de Can Zam i el Vial del Riu Besos.

qs6

La nostra Escola ha assolit els 250 alumnes, nens i nenes de la ciutat i de municipis veïns que s’han enganxat al millor esport del món i que mica en mica ens van donant alegries esportives en forma de medalles i participacions en campionats autonòmics i estatals.

qs3

A més a més la secció de competició s’ha anat consolidant, amb una base clarament formada per atletes sorgits de l’Escola, hem aconseguit la victòria al grup D de la Lliga Catalana de Clubs, així com representants al Campionat de Catalunya Absolut.

qs4

Pel que fa a la vesant més organitzativa; les nostres curses es troben en bona forma assolint un total de 3200 participants entre totes, fet que ens plau d’orgull i que ens anima a continuar promocionant totes les vessants de l’atletisme a la nostre ciutat; des de l’esport d’oci i popular fins als atletes de competició.

qs5

 

FUTUR

Un atleta quan millora la seva marca torna a la pista amb més ganes per continuar trencant els seus límits i tornar a millorar el seu propi rècord. Com a atletes que som o hem sigut, aquesta sensació la tenim molt present i l’apliquem en la nostre tasca al club. Es per això que ja hem tornat a la “pista” amb més idees, més col·laboradors i més iniciatives per tornar a trencar els nostres límits i continuar sent més i millors. Ens acompanyes?

qs2