Dia Social UCA 2 de gener de 2022

Benvolgut soci/a,

Com us hem anat comentant a través de missatgeria instantània, xarxes socials i grups d’entrenament, el proper diumenge 2 de Gener esteu tots convidats al DIA SOCIAL UCA.

Ja sabeu que la situació sanitària ens obliga a ser especialment curosos, així que per fer una bona previsió de l’aforament i complir amb els grups durant l’activitat de 10 o menys persones i complir els percentatges de la instal·lació us demanem que ompliu el següent formulari:

FORMULARI DIA SOCIAL UCA

Els que tingueu família a l’Escola segurament ja heu rebut el mateix! Dir-vos que el programa del proper diumenge és el següent:

9:30 Trobada pistes i organització del PENTATLÓ SOCIAL (grup de 10 persones màxim amb les que realitzareu la ronda de proves)
10:00 Inici de proves (100m llisos, llançament de pes, salt de longitud, llançament de javelina i 800m)
12:00 Trobades de grups i FOTO D’EQUIP
12:30 Pica-pica i tancament de la jornada

Per aquells que veniu sols al dos darrers punts us demanem que sigueu per les pistes abans de les 12h. Pels que sou socis/es de la UCA que us identifiqueu a consergeria a l’accedir a l’instal·lació. I pels que sigueu familiars o acompanyants farem un registre d’assistència per a que en quedi constància.

Moltes gràcies per fer possible iniciatives com aquesta! I sobretot us demanem el de sempre… Molta prudència, mans, distància i mascareta!

Per un esport que sigui part de la solució, ens trobem per celebrar l’entrada a 2022!Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments