Reserva de plaça curs 2024-2025 Escola Colomenca d’Atletisme

Benvolgudes famílies, informem que, un cop finalitzat el període intern de reserva de plaça per a les famílies que ja formen par de l’escola; des de l’1 de juliol, es troba obert un nou formulari per a tothom que vulgui reservar la seva plaça per la temporada vinent.

Informem tambe que, en aquest primer període, hem rebut 159 reserves de plaça, un 10% mes que en el primer període de l’any anterior. Així doncs, recomanem que, en cas que estigueu interessats en seguir formant part de l’escola l’any vinent, formalitzeu la reserva per assegurar-vos la vostra plaça i anar-vos de vacances tranquils en aquest sentit!!

De la mateixa manera, si teniu amics o familiars que puguin estar interessats, no dubteu en fer-lis arribar aquesta informacio

A continuació, us compartim els grups, horaris i preus de l’ECA per la temporada vinent, així com el link al formulari de reserva de plaça.

**Destaquem el canvi d’horaris i torns de la categoría S16 i S18 (anys 2011-2010-2009-2008), els quals passaràn d’entrenar tres, a cuatre dies setmanals en els seguents torns:

  • Torn 1: Dilluns-Dimarts-Dijous-Divendres
  • Torn 2: Dimarts-Dimecres-Dijous-Divendres

Tots els grups de les diferents categoríes estaran dirigits per monitors i monitores amb experiència com a atletes del club i formació reconeguda com a monitors i entrenadors en les diferents disciplines de l’atletisme. Tenim assegurat al 100% que transmetin als nens i nenes els fonaments de l’esport i sobretot la passió per la pràctica del mateix!

Com cada any, la inscripció inclou la llicència federativa per la Federació Catalana d’Atletisme per la temporada 2024-2025 (per noves incripcions no s’activarà fins al gener del 2025) així com dues samarretes d’entrenament de l’escola.

Recordem que la reserva de plaça, tindrà un cost de 30e que es descomptaràn de la matrícula al formalitzar la inscripció al setembre. En cas de reservar una plaça i no formalitzar la inscripció, el cost de la reserva no es retornarà.

Existeixen dues formes de realitzar la reserva de plaça:

  • Online: Omplint el formulari que s’enllaça a continuació.
  • Presencial: Dins de l’horari d’estiu de l’oficina del club (De dimarts a dijous matins 8:00-13:00 i tardes 17:00-19:00).
Un cop completat el formulari, en els seguents dies, rebreu un correu de confirmació conforme totes les dades estàn correctament introduides i la reserva de plaça s’ha realitzat correctament. En el mateix, us adjuntarem el full d’inscripció que haureu de portar omplert i amb la documentació requerida el primer dia de curs al setembre.
Recordem també que el període de reserva de plaça finalitzará el dia 28/7, en cas de no haver formalitzat la reserva abans d’aquesta data, caldrà esperar a l’inici de l’activitat oficial sempre i quan encara quedin plaçes lliures.

Us podem informar també ja de la data d’inici de l’activitat de l’escola:

  • Categories S16 – S18: Dijous 12/9
  • Resta de Categories:
    • Torn Dll – Dx: Dilluns 16/9
    • Torn Dm – Dj: Dimarts 17/9

Per qualsevol dubte o questió, podeu consultar-nos via mail a través de l’adreça ecatletisme@gmail.com o de forma presencial o per telèfon a la oficina del club en els horaris habituals!