Resultats i imatges de la XXX Pujada a les Dues Pedres

Exitosa jornada d’atletisme a Santa Coloma de Gramenet: Corrent junts cap a la meta!

Gran dia d’atletisme a Santa Coloma de Gramenet! Tot i que no hi va haver cronometratge oficial, la participació a les curses de 5 km i 10 km va ser tot un èxit, amb un total de 317 atletes. D’aquests, 169 van córrer la distància més llarga, mentre que 148 van optar per la cursa de 5 km.

Cal destacar alguns detalls curiosos d’aquest esdeveniment. El corredor més veterà tenia 70 anys, va néixer el 1953, mentre que el més jove tenia tan sols 7 anys, nascut el 2016. Increïble veure persones de diferents generacions gaudint juntes d’aquesta jornada esportiva!

 

Tot i que no hi havia premis en joc, volem reconèixer els «guanyadors» i «guanyadores» de la jornada. A la cursa de 5 km, Marc Jiménez i Sonia Ceballos, tots dos del club Unió Colomenca d’Atletisme, van ser els primers a creuar la línia de meta. Mentrestant, a la cursa de 10 km, Victor Peña del club Running Vigia i Laura Erra, corredora independent de Santa Coloma de Gramenet, es van emportar el reconeixement per la seva destacada actuació.

 

És important destacar que l’èxit d’aquest esdeveniment no hauria estat possible sense el suport de més de 60 voluntaris i voluntàries, la dedicació i l’entusiasme dels quals van ser fonamentals perquè tot sortís segons el previst. Agraïm també el suport de Badastil, el Departament d’Esports de Santa Coloma de Gramenet i el Parc Natural de la Serralada de Marina, que van fer possible la realització d’aquestes curses.

 

Per reviure aquells moments especials, compartim amb vosaltres els enllaços de les fotos capturades per Martin del projecte Gramenet Fotos. No oblideu revisar-les i reviure l’emoció de la jornada esportiva!