Som un club de primera!

Som un club de primera. De fet, ja ho sabíem. Almenys tots els que coneixem la nostra entitat des de fa temps. Sabíem que altres clubs podien tenir millors atletes o aconseguir millors marques, però que a il·lusió i a ganes de treballar no ens guanya ningú. I a Sabadell, el passat, dissabte, ho vam tornar a demostrar. Aquest cop, però, amb una gran diferència, un tret que no oblidarem mai. I és que després d’anys i anys d’esforç i de sacrificis per l’esport que més ens agrada, tot va sortir a la llum en forma de dos resultats espectaculars: un debut femení sensacional i un ascens masculí que demostren allò que diem al titular d’aquesta crònica: que som un club de primera.

Si algú encara ho dubta, només cal veure les fotografies i els vídeos del que va passar dissabte a la pista coberta de Sabadell, a la Final B del Campionat de Catalunya de clubs. Vam estar més units que mai, tant a la pista com a la grada. Ens ho vam deixar tot a cada prova, però també animant als atletes d’una entitat que any rere any continua creixent. I després de viure una experiència així, des del club només podem estar agraïts. Amb els atletes i entrenadors per la seva dedicació i amb les famílies, els patrocinadors i l’Ajuntament pel seu incondicional suport.

Acabem el text amb una clara declaració d’intencions: no ens conformarem amb el que hem aconseguit. Seguirem passant hores al Camp d’Atletisme Antoni Amorós. Perquè és el que més ens agrada i perquè és on la nostra família més gaudeix. I no tenim cap mena de dubte que d’aquesta manera arribaran molts més èxits com els de dissabte. Fa uns anys no teníem noies suficients per formar ni tan sols un equip femení complet. Fa uns anys no hauríem ni somiat amb estar entre els 8 millors clubs de Catalunya. Però ara hem demostrat que som un equip de primera. I ho seguirem sent!Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments