Campionat de Catalunya de Clubs “A”

El passat diumenge 7 de gener va tenir lloc, a Sabadell, el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta.

Per a aquesta edició, tant l’equip masculí com el femení de la UCA es presentava en la màxima categoria de l’atletisme català indoor amb l’objectiu en amdos casos d’evitar el descens.

Pel que fa a l’equip masculí cal destacar les bones actuacions del nostre grup de velocitat amb l’Adrián Diaz amb  22″25 als 200m i Marc Gil amb 50″45 en els 400m així com la magnífica actuació de l’equip del relleu de 4×400 (Adrian Diaz,  Marc Gil, Teo Tiburcio i Alejandro Valles) que amb una gran marca de 3’20″56 va significar un nou record del club en l’especialitat. 

A pesar l’espectacular cursa dels nostres rellevistes i desprès de lluitar durant tota la tarda amb Barcelona Atletisme i Avinent Manresa, l’equip masculí no van poder evitar perdre la Categoria.

Tot i el descens, l’Adrián Ruiz es mostrava satisfet amb l’actuació dels nostres atletes.

"Estic molt satisfet del treball dels nois i de com han reduït el teoric desventatge amb clubs que, sobre el paper, havien de ser molt superiors arrivant fins a les últimes proves amb opcions" Adrián Ruíz. Director Tècnic de la UCA

Millor sort va tenir l’equip femení que sí van poder assolir l’objectiu de manternir-se en la categoria ‘A’. De la seva participació cal destacar el gran debut com atleta de la UCA de la Ericka Maseras que amb un temps de 7″62 va guanyar la prova dels 60m. Cal fer esment també del 3r lloc assolit per Marina Lamata en els 60m.t amb un temps de 8″64, així com les grans actuaciós de Laia Rodriguez en el Salt de Llargada (5.71) i Júlia Muñoz en els 800m (2″23″18). 

L’Adrián Ruiz es va mostrar molt agraït a totes les components de l’equip per l’entrega i l’esforç de cada una de elles i és que l’equip no nomès va ser capaç de mantenir la categoria, sino que ho va fer amb menys patiment de l’esperat en un primer moment.

Per últim cal destacar el numerós nombre de familiars, amics i aficionats que es van acostar fins a Sabadell per donar recolçament al nostre equip sense deixar d’animar en cap moment. 

5