Diana Guillén Navalón a la selecció catalana!

Gijón serà la seu del proper Campionat d'Espanya de Federacions en categoria Sub 16 que tindrà lloc els propers 7 i 8 d'Octubre. 

La Diana va començar a entrenar la nostra escola fa aproximadament 10 temporades i desde en fa dues s’ha especialitzat en el llançament de javalina. Aquesta especialització li està reportant molt bons resultats i es que la nostra llançadora ja acumula un bon grapat de de podis.

La gran recompensa, però, arribarà aquesta tardor, i es que desprès d’una gran temporada, en la que s’ha proclamat campiona de Catalunya amb una marca de 37.34 i desprès de participar en el Campionat d’Espanya de la seva categoria, ha arribat la trucada de la selecció catalana i es que la jove javalinista ha estat seleccionada per formar part de la selecció catalana que participarà en el proper Campionat d’Espanya de Federacions SUB16.

Desde l’entitat nomès ens queda felicitar tant a la Diana com a seu entrenador Felix Velasco per els èxits assolits i animar-vos a seguir treballant i preparant tots el reptes que vinguin en el futur.