Diana Guillén subcampiona d’Espanya.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el campionat d'espanya de federacions sub 16.

El Complex Esportiu de ‘Las Mestas’ de Gijón ha sigut seu aquest passat cap de setmana del Campionat d’Espanya de federacions en categoria sub 16 on l’equip femení de la sel·lecció catalana ha finalitzat en 2ª posició.

Pel que fa a l’actuació individual de la Diana, la nostra atleta va iniciar el seu concurs amb un bon llençament de 37.07m que la situava, al final de la primera ronda com a tercera classificada. Aquests 37.07m, però,  ja no els va poder millorar i va finalitzar la competició en una més que meritòria 6ª posició aportant 11 punts a l’equip català.

Desde el club nomès ens queda donar l’enhorabona tant a la Diana com al seu entrenador (Feliz Velasco) per aquest gran èxit i dessitjar-li tant a ella com a tot el grup de treball una èxitosa temporada 2024.