El Club d’Atletisme Ucatletisme assolix l’èxit en el seu retorn a Primera Categoria

Increïbles èxits al Club d’Atletisme Ucatletisme! Durant aquestes dues jornades, hem viscut un remolí d’emocions. Malgrat els reptes que hem enfrontat, estem orgullosos de compartir que Santa Coloma torna a ser de Primera Categoria.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els que han sumat i han fet possible aquest èxit. Hem presenciat actuacions destacades i demostracions de pura convicció. Cada membre de l’equip ha entregat un esforç sobresalient al màxim.

Fel·licitem el Club d’Atletisme Tarragona per confirmar l’ascens. Serà un plaer seguir competint junts en el futur. També enviem ànims al Club Atlètic Vic i al GEIEG Atletisme, que han realitzat una feina excepcional. Ha estat un autèntic plaer compartir aquesta lliga amb equips com Canoubarris, Ja Sabadell, Unió Atlètica Terrassa i C.A. Granollers.

Salutacions especials al F.C. Atletisme.cat, Barça Amateurs, Hospitalet Atletisme, Cornellà Atlètic, Agrupació Atlètica Catalunya, C.A. Manresa i Lleida UA! Esperem retrobar-nos en futures competicions.

El nostre compromís i passió per l’atletisme ens impulsen a seguir treballant dur. Som de Primera! ❤💛💙 Santa Coloma de Gramenet.