Reserva de plaça curs 2023-2024 Escola Colomenca d’Atletisme

Benvolgudes famílies,

Un cop finalitzada la temporada, obrim el període de reserva de plaça per la temporada 2023-2024 a l’Escola Colomenca d’Atletisme de cara a la temporada vinent. És obert tant als que us apunteu per primer cop com als que hagueu format part de l’escola durant l’ultim curs.

Per ara ja tenim més de 180 confirmacions de continuïtat, pel que recomanem que us afanyeu en realitzar la vostra reserva!!

En el seguent quadre podeu consultar, horaris, grups i preus de l’Escola Colomenca d’Atletisme de cara a la temporada 2023-2024:

Tots els grups de les diferents categoríes estaran dirigits per monitors i monitores amb experiència com a atletes del club i formació reconeguda com a monitors i entrenadors en les diferents disciplines de l’atletisme. Tenim assegurat al 100% que transmetin als nens i nenes els fonaments de l’esport i sobretot la passió per la pràctica del mateix!

Com cada any, la inscripció inclou la llicència federativa per la Federació Catalana d’Atletisme per la temporada 2023-2024 (per noves incripcions no s’activarà fins al gener del 2024) així com dues samarretes d’entrenament de l’escola.

La reserva de plaça te un cost de 30 euros que es descomptaran del preu total del curs al setembre. Si finalment decidiu no inscriure-us se us retornaran després de les primeres setmanes de prova. Aquest període per nens i nenes nous serà del 12/09 al 23/09.

Existeixen dues formes de realitzar la reserva de plaça:

  • Online: Omplint el formulari que s’enllaça a continuació.
  • Presencial: Dins de l’horari d’estiu de l’oficina del club (De dimarts a dijous matins 8:00-13:00 i tardes 17:00-19:00).
Un cop realitzada la reserva per una d’aquestes vies,  us arribarà en la setmana següent un mail de confirmació de plaça. Aquest mail tindrà la informació necessària per realitzar el pagament de la reserva i així completar-la.
 
Aquest pagament ha de fer-se abans del 29 de juliol en concepte de reserva, en cas de no completar-se, la plaça esdevindrà lliure per a nous alumnes. En el correu també s’adjuntarà el full d’inscripció i la documentació que s’haurà de portar completa el primer dia de curs.
Finalment, informar que el primer dia d’activitat de l’ECA 2023-2024 serà:
  • Categories S16-S18 (2023-24): 6/9/2023 (tots els grups)
  • Resta de categoríes: 12/9/2023

Com sempre, qualsevol dubte o questió al respecte, podeu contactar amb nosaltres via mail (ecatletisme@gmail.com o ucatletisme@gmail.com) o presencialment a l’oficina del club ara en horari d’estiu.

Molt bones vacances i ens veiem al setembre amb les piles carregades!!!!