Presentació 50è Cross Amorós

la prova es disputarà aquest proper diumenge 29 d'Octubre

Ahir al vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet es va dur a terme la presentación de la 50a edició del Cross Amorós. 

A l’acte, que va ser presentat per Dani Salgado, regidor d’esports de l’Ajuntament, hi van asistir Sara Martínez, tinenta d’alcaldia, Mercè Rosich, presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, José Luis Jiménez, president de la UCA i Dani Garcia, membre de la junta, així com un nombròs públic sent-hi, entre els assitents, molt atletes i ex-atletes de totes les edats.

Cal destacar de les paraules de Mercè Rosich les que posava en gran valor el fet que una prova atlètica com és el Cross Amoròs arribi a la seva 50ª edició agraïnt l’esforç. fet per l’Ajuntmanent, com per tota la gent que ha treballat al llarg dels anys perquè a dia d’avui poguem celebrar aquest aniversari. Va destacar també, la importància que té per a tot l’atletisme català el fet de poder mantenir en el calendari una prova de tanta tradició i per la que han passat molts atletes de gran renom i el fet de que a dia d’avui la participació eminentment sigui escolar ja que per a molts nens i nenes el primer contacte que tenen amb l’atletisme és a travès de les proves de cross.

Va finalitzar la seva intervenció fent esment a l’Antonio Amorós i tot el que elll va significar per a la especialitat. 

José Luis Jiménez, per la seva banda, va començar la seva intervenció amb unes paraules de record a Clemente Alonso, qui va ser el primer entrenador de la Unió Colomenca d’Atletisme i que malauradament ens ha deixat fa poques dates així com a Fernando Francisco, present a la sala, per portar a l’Antonio Amorós a Sta. Coloma i tot el que aixó va significar desprès per a l’Atletisme a la ciutat.

A continuació la Sara Martínez va voler destacar la importància que desde l’Ajuntament donen a la celebració d’aquesta competició i va agraïr al club per tota la feina que implica l’organització d’una prova d’aquestes característiques.

Dani Garcia, per la seva part, va presentar un petit resum pel que fa al número de corredors que participaràn diumenge, i és que aquest any les inscripicions han superat totes les previsions ja que aquestes ronden els 1700 dorsals amb presència de nens i nenes de la majòria d’escoles de la ciutat.

Per últim, van ser dos dels corredors de cross més destacats de la nostra ciutat com són Driss Lakhouaja i Ilias Fifa els qui van aprofitar el seu torn de paraula per destacar l’estima que tenen a aquest cross, la importància que ha tingut al llarg de les seves carreres professionals i el valor que donen al fet que aquesta prova es pogui seguir celebrant al llarg del temps.