Resultats i imatges 50è Cros Amorós

El passat diumenge 29 d’Octubre va tenir lloc una nova edició del Cross Antoni Amorós, sent la d’aquest any molt especial ja que s’arribava a la 50a edició d’una de les proves amb més tradició del panomarama atlètic català.

Desde 9.00 del matí fins a tocar les 13:30 del migdia el Camp d’Atletisme Antonio Amorós va ser la seu d’una gran festa atlètica on  es van celebrar fins a 13 curses en les que els aprop de 1800 atletes van protagonitzar una matinal atlètica pel record, i és que l’ambient tant al circuit com a la grada, va superar totes les espectatives. 

En referent a les proves en edat escolar cal fer esment que va haver-hi representació de pràcticament de totes les escoles de la ciutat. 

Pel que fa a les curses en categoria Sènior cal destacar les victòries de Esther Cruz Sanchez (JA Montcada) en categoria femenina i Sofian Haddouti Chanan (UCA) en la masculina. Amb aquesta, l’atleta de la UCA, suma jà dues victòries del Cross Antoni Amorós en el seu palmarès.

Us deixem l’enllaç als primers àlbums de fotografies que ens van arribant del Cros. Pròximament anirem ampliant aquesta llista. Volem agraïr als companys de @gramenet_fotos la seva tasca, etiqueteu-los en les vostres publicacions!