Resultats i imatges X Mitja Marató Colomenca i 10K

Resultats 2023

La Crònica de la desena

El 28 d’Abril de 2013, es celebrava la I Mitja Marató Colomenca + 10kms. Amb sols 69 «finishers» a la prova llarga i 110 a la curta, però amb l’empenta necessària per recuperar una cursa originària dels anys 80, quan ni tan sols existia la Unió Colomenca d’Atletisme com a tal.

El passat diumenge 12 de Febrer de 2023, coincidint amb la Desena Edició (2021 no es va celebrar per culpa de la pandèmia), vam celebrar el Desè aniversari d’aquestes dues proves. Amb un total de 7719 atletes corrent al llarg dels 10 anys per Santa Coloma.

Una participació d'alt nivell

Amb la presència de nombroses/os campiones de les nou edicions prèvies i d’atletes mítics de Santa Coloma. La prova del 10k va ser dominada en l’apartat femení per l’atleta UCA Elisa Melilli (amb un temps de 37:26), que va anar acompanyada al podi per Nina Manso (Independent-38:47) i per la també atleta local Noelia Medina (40:00). En l’àmbit masculí també va ser una cursa amb grans registres, sent guanyador un exUCA Bilal Ziadi (Ironwill Solideo-31:39), seguit del primer atleta UCA Sofian Haddouti (32:27) i del Lucas Alonso (CE Penedès-32:32).

La prova llarga, el 21k també va tenir podi il·lustre. En fèmines Marta Mesalles (Fondiesteam-1h24:43) va ser la primera en creuar la meta, escoltada per la Miriam López (Fondiesteam-1h25:25) i la Elisabet Rodríguez (Esto No se Acaba Nunca-1h28:47). El guanyador masculí va ser l’incombustible Driss Lakhouaja (Ironwill Solideo-1h10:34), recaient la plata en l’Enric Joan Tejedor (Masques Sant Andreu-1h13m03) i el bronze en l’atleta UCA Yeray Marchal (1h14:36). Els podis per equips també van ser molt repartits, imposant-se la UCA en el 10k femení (2es Fondiesteam, 3es Esto No se Acaba Nunca), Ironwill Solideo en el masculí (2ns UCA, 3rs Urban Athletics) i Fondiesteam en el 21k femení (Runningvigia 2es, Seat Runners 3es) amb ells com campions Ironwill Solideo (2ns Corredors.cat, 3rs Masques Sant Andreu).

Agrair la feinada dels 150 voluntaris/es que al llarg de la setmana, i especialment el cap de setmana, van fer possible la realització de les dues curses. A més dels voluntaris UCA, cal destacar el treball desinteressat de Barcelona Voluntària, Club Ciclista Colomenc i el grup de massatgistes CIM Formació Barcelona . També als col·laboradors i patrocinadors, destacant especialment el Departament d’Esports de Santa Coloma de Gramenet i la Policia Local del municipi.

Les imatges!

Igual que hem d’agrair la feina dels voluntaris, també hem de donar les gràcies a cadascun dels i les fotògrafs/es que en aquestes 10 edicions us han regalat els millors records. Gaudiu dels milers de fotos d’aquest any. I si us plau, anomeneu-los quan les useu en xarxes, és el mínim que podem fer per reconèixer la seva traça!

@fotos.martin (@gramenet_fotos)

@blogmaldito

@Pakopota

I els vídeos!

Per si voleu reviure la cursa des de dins… I voleu conèixer companys que a més de córrer graven! Qui sap, potser us trobeu a vosaltres 😉

@andreugg

@pacoortega

@simagol9

@pakopota

Ens retrobem a l’ONZENA Edició de la Mitja Colomenca + 10kms!Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments