10 motius per venir a la X Mitja Colomenca + 10km

El 12 de Febrer t’esperem per córrer una de les dos curses (21,097 o 10k). Si ja t’has inscrit, gràcies per la confiança! 

Tens tota la informació per fer la inscripció en aquest enllaç. Si encara t’ho estas pensant, et donem 10 motius pels que no ho dubtis més:

1. Som solidaris!

I diem som perquè és gràcies a vosaltres. Ho articulem al voltant de dos projectes:

Demos un paso adelante

Aquest projecte d’esportistes, col·labora amb l’Hospital Sant Joan de Deu. Totes les donacions recaptades a la Mitja Colomenca aniran destinades a finançar la construcció del SJD Pediatric Cancer Center.

Sabatilles solidàries

Pretèn donar una segona vida al material esportiu en bon estat que ja no feu servir. El projecte ho distribueix entre les entitats Fundació Assís, Fundació Amisi i Formació i Treball.

2. Competició per equips!

A més dels habituals premis individuals de la general i per categories (36 en total) a la Mitja Colomenca volem destacar el treball col·lectiu. Sols has de córrer amb tres companys o companyes d’equip (hi ha classificació masculina i femenina) i optareu als trofeus en 10k i 21k i a descomptes per l’edició de 2024.

3. productes "km 0"

22 dels centres col·laboradors són de Santa Coloma de Gramenet. I el que encara és més important, l’àpat que gaudireu postcursa també és «km 0». Gràcies companys!

A la Colomenca no tindreu una cervesa qualsevol. Capfoguer és la cervesa artesana referència de la ciutat. Us va encantar el 2022, així que ha vingut per quedar-se!

Si hi ha un fix de les curses UCA és l’entrepà del final. I la màgia la posa Moltó amb la seva carn de primera qualitat.  Segur que recuperen les calories consumides!
PD: recorda que també tenim fruita!

Gràcies Bar Piscis, Gomina2, Badastil, Frankfurt’s, La Botiga, Casa Pepe, Isabel, El Cruce, Opticalia, Sporting, Tu Chikitin, Cátedra Bikes, Cuines Calaf, Crossfit Santa Coloma, Alimentos de Extremadura, Sant Ramon, Hercal, Tau, Micblau, Aqa Chemicals, Centre Alejandro Bayo, Ifl i Running Runners per la confiança!

4. Circuits homologats

Venim de la pista i se’ns nota… Volem que els circuits mesurin exactament el que han de mesurar. Així que tindreu dos recorreguts degudament homologats per la Federació Catalana d’Atletisme amb marcatge exacte cada kilòmetre. Posa el gps en voltes manuals!

5. amb el millor de santa coloma

Si t’han dit que la nostra ciutat no és plana… T’han dit la veritat. Però nosaltres t’afegim que trepitjaràs els carrers més planers. I també els més bonics.

Un 10k totalment urbà i una mitja que afegeix un bucle reduït per la carretera de la Roca. Que també té el seu encant! Perfecte per entrenar o per apretar-se de valent.

Infografia extreta de https://blogmaldito.com

6. Llebres de fins a 14 ritmes

De la mà dels i les fiabilíssims corredors.cat (el 96% de les seves llebres arriben entre 15s i exactament el temps que marca la seva bandera!):

10k (5 ritmes): 40 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts, 60 minuts.

21,097k (9 ritmes): 1h20, 1h25, 1h30, 1h35, 1h40, 1h45, 1h50, 1h55, 2h00.

7. de corredors per a corredors

Fins a 150 voluntaris/es estan al vostre servei durant la fira del corredor i el dia de la cursa. Tots/es treballem altruïstament per a que vosaltres gaudiu al màxim. Som un club de córrer, i per tant volem que us ho passeu tan bé com ens agradaria a passar-ho quan anem a les curses!

8. l'ambient i els serveis

Tindreu quatre avituallaments líquids en cursa (km 5, 9, 14 i 19), punts d’animació (quin revulsiu que és!), senyalització vertical al llarg del circuit, vestuaris i dutxesservei de massatges… I sí, ja us hem deixat caure que l’àpat postcursa mola!

9. un obsequi ben útil!

La novena edició vau tenir el detall de la medalla conmemorativa… Aquest 2023 volem que us endugueu a casa un regal tèxtil que segur que us farà servei. I no, no és una samarreta. Si vols saber de què es tracta, estigues atent a les nostres xarxes:

10. I perquè... estem de celebració!

10 anys no es fan tots els dies! Així que tindrem sorpreses com la celebració per primera vegada de curses infantils no competitives! Te les perdràs?

T’esperem el proper 12 de Febrer, pots consultar tota la informació a: