Els Llançaments enceten l’any a l’Antonio Amorós

El passat diumenge 21 de Gener vam organitzar el primer esdeveniment UCA de 2024 al Camp d’Atletisme Antonio Amorós. Va ser a la segona parada del circuit de criteriums de llançaments llargs d’hivern per les categories sub16, sub18 i sub20.

Un total de 67 atletes de 28 clubs diferents van prendre’n part demostrant que s’està fent una gran feina en la disciplina pel territori. A can UCA destaca la figura del Felix Velasco amb un grup ben nombrós d’atletes i que en aquesta ocasió va estar representat per l’Eneko Vázquez en categoria sub16 (600g) i la Carla Panicello també en sub16 (500g). Tots dos amb un concurs molt estable i millors llançaments de 28.22m i 26.13m respectivament.

Destacar l’alt nivell en totes les categories superant en categoria masculina 2 atletes sub16 els 40m, 1 sub18 els 50m i roçant els 55m el guanyador sub20. Igualment espectaculars les noies, sent 2 sub16 les que superaven àmpliament els 30 metres, 1 sub18 fent volar la javelina més enllà dels 50m i per últim quedant-se a les portes dels 40m la guanyadora sub20.

20240121 Fotos Llançaments Llargs d'hivern Sub20, 18, 16-197
20240121 Fotos Llanc_aments Llargs d'hivern Sub20, 18, 16-080

Les properes cites: La Mitja Colomenca, el campionat de llançaments llargs i el de marxa

Ens hem posat en marxa i amb ganes! I és que ja tenim 3 cites més pel primer quatrimestre de l’any:

• Diumenge 4 de Febrer XI Mitja Colomenca: amb inici i final a les pistes d’atletisme, curses per adults de 10k i 21k (homologades), infantils i inclusiva.
  • Dissabte 10 de Febrer Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs: en categoria Sub23 i Absoluta. Competiran de 10h fins a 18h45 les disciplines de Martell, Disc i Javelina.
  • Dissabte 20 d’Abril Campionat de Catalunya de Clubs de Marxa: en categoria Absoluta. Repetirem l’experiència de 2023, que va ser espectacular!