XI Mitja Marató Colomenca i 10K (informació, inscripcions)

Arribem a l’edició 10+1! I volem compta amb tu. T’apuntes?

RECOLLIDA DE DORSALS

  • Dissabte 3 de Febrer, de 10h a 14h i de 16h a 20h al Camp d’Atletisme Antonio Amorós (com arribar-hi).
  • Diumenge 4 de Febrer, Camp d’Atletisme Antonio Amorós (de 7h a 9h), com arribar-hi.

Entrepà de botifarra (en cas de situació particular aviseu-nos amb temps al correu d’incidències), fruita, aigua i refresc cervesa km 0 a l’arribada, així com serveis de bar, massatges, vestidor, guardarroba i dutxes, a més d'un obsequi commemoratiu.

Primera cursa adaptada!

En què consistirà? Es tracta d’una cursa inclusiva i cooperativa. Donarem peu a que tothom que vulgui pugui fer equip i dur junts el «testimoni» fins a meta, amb relleus grupals d’entre 10 i 50m (l’objectiu és fer una volta completa a la pista). Us expliquem el funcionament:

🗓 28/01 se cierran inscripciones y queremos daros más detalles sobre cómo será esta «Primera Cursa de Relleus Inclusiva» 🔈

🕛 11:30h Els participants accediran a la pista (l’entrega de dorsals estarà en l’interior). Espai reservat en las grades per ells/es i els acompanyants.

🕜 11:40h Dinamització i instruccions per part de l’speaker de la cursa. Els voluntaris i organitzadores us ajudaran en els dubtes que quedin!😊

🏃🏻👩🏼‍🦽 11:45h Inici de la Cursa de Relleus Inclusiva. La pista estarà dividida en trams de diferent longitud. Voluntaris a pie de pista guiaran a cada participant en el tram que els correspongui, segons la distància requerida en el moment de fer la inscripció (formulari). Formarà equip💪🏻 amb altres participants que hagin sol·licitat la mateixa distància!

La dinàmica és senzilla: cada equip es col·locarà en el punt indicat, a l’espera de rebre el “testimoni” de la cursa per part de l’equip anterior, fins arribar al darrer tram 🥇

🏁 Finalment ens reunirem en la meta.

 Allà desplegarem 🪧 el testimoni amb un missatge per visibilitzar la causa.

enguany tornen les curses infantils!

Enguany tindran un cost de 2 euros, que es pagaran en el moment de recollir el dorsal i aniran integrament dedicats a la causa solidària de la mitja colomenca: la CTNNB1. S’inscriuen online en el formulari següent, podent recollir el dorsal fins 30 minuts abans de la cursa.

Com a patrocinador principalSuscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments