Comunicat Dues Pedres 2020 i Grand Prix 5000 2019-20

Benvolguts/des corredors/es,

En condicions normals, aquesta setmana teníem previst celebrar una nova edició (la XXIX) de la popular Pujada a les Dues Pedres. Però com ja coneixeu, a dia d’avui les recomanacions de les autoritats impedeixen la celebració de cap tipus de prova esportiva i en concret atlètica. També sabreu que aquesta és una situació que podria allargar-se durant
els següents mesos.

Per aquest motiu, i sense la possibilitat de poder treballar amb seguretat en una data alternativa, us volem comunicar l’ajornament d’aquesta XXIX edició de la Pujada de les Dues Pedres, que es celebrarà el 2021. Estem segurs que és el més sensat en la situació que vivim i que ens permetrà afrontar la cursa amb les energies i planificació adequades.

D’igual forma, us comuniquem la suspensió del Grand Prix UCA 2019-20 que durant els primers 6 mesos de la temporada havia comptat amb 233 participants (uns 39 participants de mitjana), bona part sòcies i socis del club, però també en igual mesura atletes que s’apropen a conèixer el club amb aquesta prova.

Agraïm la vostra comprensió i us adrecem als nostres canals telemàtics (correu, web i xarxes socials) per mantenir-vos informats de les novetats i resoldre els dubtes que tingueu al respecte.

Atentament, Junta de la Unió Colomenca d’Atletisme.

24 de maig de 2020Suscribirse
Notificarme de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments