La UCA, un club ORGANITZADOR

Gràcies als 5.000 participants en els esdeveniments uca’22-23! i al centenar llarg de voluntaris/es que els permeten!

I és que el passat dissabte 15 de Juliol tancàvem l’organització d’activitats a la pista amb l’organització del 1r control de Velocitat de Santa Coloma. I com als 14 esdeveniments previs que hem acollit, la feina dels voluntaris ha estat excel·lent. Gràcies a tots ells/es!

També repassarem les curses populars, tan de caràcter intern (GP, Endurance, Subida de la Verdad) com extern. I és que l’assenyalada en negreta va tenir l’honor de ser l’última trobada abans de les vacances, el passat 29 de Juliol. Un no parar que podeu viure des de dins si us afegiu a la #FamiliaUCA!

Fotos Control velocitat 15 de juliol

Classificacions finals gp5000 i subida de la verdad

Per primer cop, un nacional femení a l'amorós

El passat 4 de Juny de 2023 les noies debutaven en Segona Nacional. Compartien grup amb les balears: Pegasus AC, Cecome Menorca, Lo Esport Menorca i Amistat-Novomar Hotel; les canàries del Playas de Jandía; l’Andorra Atletisme, i les catalanes i coorganitzadores CA Canovelles.

I és que vam tenir la sort d’acollir els 8 equips a les nostres pistes Antonio Amorós. I les Charo, Meri, Tere, Afri, Noelia, Ruth, Marines, Celia, Rocío, Marta, Maria, Andrea, Laia, Sara, Laura, Irene, Gisela, Eva i Sofia ho van donar tot per l’equip.

Amb les seves actuacions vam recollir un total de 14.651 punts hongaresos que les va situar primeres de l’encontre i sisenes en el còmput total d’equips participants a la segona divisió. Sols 1 equip de les altres 5 finals B i 4 de la final A (que donava accés a l’ascens) van superar la marca UCA.

El 2024 segur que tornen per millorar-ho, bravo noies!

També dos campionats de promoció i un de marxa

Aquest 2023 vam acollir la fase final del Campionat de Catalunya sub16 (10 de Juny). Un doble esforç de matí i tarda amb fins a 636 atletes finalitzant cadascuna de les proves.

El 8 d’octubre de 2022 ja havíem celebrat la 1a Jornada del Català de Tardor (categories sub10, sub12, sub14 i sub16) amb 345 participants. Una bona senyal que havia de ser una temporada completa!

A més del darrer de velocitat, les categories absolutes (tarda) i sub18-20 (matí) van tenir el seu espai el passat 27 de Maig. 

SEU DE LA LLIGA DE CLUBS i controls per tots/es!

El passat 30 d’Abril l’equip al complet va disputar la 1a Jornada a casa… I la setmana següent va corroborar l’ascens a Primera Divisió a casa del CA Tarragona! Podeu recordar la crònica en el següent enllaç:

Que a can UCA procurem cuidar totes les categories i disciplines ho mostra el calendari de controls que hem organitzat en aquests 7 primers mesos de 2023. Entretinguts ho hem estat!

  • 29 de Gener – Critèrium de Llançaments llargs d’hivern Absolut i Sub23.
  • 18 de Febrer – Critèrium de Llançaments llargs d’hivern Sub20-Sub18-Sub16
  • 22 d’Abril – Control Sub10-12(matí) i sub14 (tarda).
  • 6 de Maig – Control Absolut Antonio Amorós
  • 27 de Maig – Control Sub18-20 (matí) i Absolut (tarda).

les curses populars, sinònim de salut a santa coloma

Des de Setembre a Juliol, no han parat: Cursa de Festa Major, Cros Amorós, Mitja Colomenca, Pujada a les Dues Pedres… I el més increïble és que hem estat d’aniversari en moltes d’elles!

coorganitzant la cursa de festa major

Amb l’objectiu d’arribar a 1.200 inscrits! Assolit amb dies d’antelació i amb un gran ambient a les pistes i al llarg de tota la ciutat. No et perdis com va ser l’any passat, i sobretot apuntat a l’edició d’enguany, que ja estem millorant els números de 2022!

La tornada del cros amorós

El 2021 no va poder ser, ja que encara va ser un curs excepcional als centres educatius de Santa Coloma… Però per 2022 vam poder tornar a ser-hi! Coincidint amb la jornada escolar al Parc de Can Zam, la 49a edició va ser un èxit de participació amb 1182 arribats/des gràcies a la gran participació d’escoles i instituts.

Guardeu-vos el 29 d’octubre, que celebrarem el 50é!

La desena mitja+10kms

Una de les 5 mitges maratons més ben valorades de Catalunya (Runedia) i mantenint un bon ambient tot i el gèlid clima. Fins 792 participants en una cursa que creiem que pot ser creixent i en un circuit que creiem que es pot consolidar en (la sempre canviant) Santa Coloma. Dels dies que els voluntaris/es fan possible apropar la nostra passió a la ciutat i als que ens visiten!

les dues pedres, donant a conèixer la marina

I també de celebració va estar una de les deganes: 342 atletes van prendre la sortida en la 30a Pujada a les Dues Pedres. Repartits en la cursa de 5k i 10k, el fet de ser l’única prova no-competitiva de tot el nostre calendari, li dóna un ambient únic. També la inscripció, en el mateix dia, per les curses infantils. El que s’ha transmés (afortunadament) a la Mitja Colomenca.